Something tells me that there's much more to see


Hemma, trött och full på popcornshäng med niklas. Storniklas som han kallas här i vårat hus då vi har hela tre stycken inblandade, minst. Har två veckor att ta vara på innan avfärd och jag längtar efter att umgås. Att få ge och ta lite, njuta av bra personer. Nu ska jag och mamma ut i höstmörkret och den förbannade kylan med dogsen, sen ska jag sova gott, fast ensam, innan jag imorgon blir upphämtad av körskoleulla för 100 minuters umgänge i bilen. Helgen har förresten varit soft, och jävligt kall. Har även blivit beroende av ett telefonspel.

Paranojja

Nu är jag uppe i iskalla stugan. En helg i inlandet väntar med öl och mat, syskonkärlek och pojkkärlek.
Fett gött. Ses på söndag lovers


Worst comes to worst


Trött trött trött. Hösten och skolandan tär på en, och skallen är proppad med information och skit. Jag som inte ens börjat skolan än? Uäk, fast ganska najs ändå. Har mycket på axlarna, fast det väger inte så mycket. Inte riktigt än. Nu ska jag hänga med syster och senare baby J, två av mina tre reskamrater över helgen. Ska bli skönt, och alla ni andra får utviga sommardroskan och allt annat åt mig. Nu vill jag sova. Atjoooo.

Blazed out

Första dagen på sista året och vi blir hemskickade tills på måndag, soft. Tokiga veckor framför oss och framför allt ett jävla tokigt år. Blir fan roligt att se hur det slutar. Annars har jag idag gjort stan och halsat kaffe med min señorita, resekamrat, tokstolle Karlsson. Ikväll har jag chillat med moa över promenader i guds sura höstkiss, käk och massa struntprat. Nu ska jag göra ett ta-tag-i-livet försök med.....den där jävla boken.


cold cold


Hösten har visst knackat på och stigit in i våra liv, utan att vänta på att bli insläppt. Litegrann tycker jag om det samtidigt som det får mig att länga ännu mer till värmen. Idag är jag trött efter att ha invigt lite skolanda, så efter en kass körlektion och en pannkakslunch i liljas matsal tillsammans med de nya SMÅ ettorna, ska jag ikväll chilla på ostvägen med vilma. Like it. Nu fortsätter jag med scrubs och teoriboken, längtar efter...mycket.

Cry when you get older

Blablablibliabla. Fokusering på körkort, på att ta vara på vänner, kärlek, livet. Fokusering på att ta vara på tiden, fokusering på att inse. Fokusering på att acceptera, på att begripa. På att det sista sommarlovet är slut och att jag, Nathalie och Amanda om tre (!) veckor blir spanjorer/spanjorskor i två månader.

Ikväll ska jag hänga med soffe. Gött! Nu ska jag visst hålla koll på korven i stekpannan. Hey

Let me show you how we ride around town


Efter för många timmar på en svettig buss, och efter lite sömn med min baby samt en körlektion med Ullish så är jag hemma. Tillbaka i dirty north, där solen faktiskt också skiner och där mormora är på besök.
Ikväll ska jag kika på ishockey och sen fotboll. Vad är oddsen?

lo que pasa

En sak slog mig just, där jag satt på toaletten i detta tomma hus. Det som slog mig med öppen hand, rakt över ansiktet var dagens datum. Inte faktumet att det är olyckans dag för det har redan hunnit slå mig och hela den här familjen då min hjärtekusin inatt blev inlagd. Nä, inte bara det. Ja, det är fredag den trettonde. Den 13:e. Fredagen då det är en ynka månad kvar tills jag lämnar er, lämnar landet. För dubbla den tiden.

Herrejesus


Ringar under ögonen? jag? Jag som älskar att kliva upp före tuppen


Ett paradis, med ett lyckligt och perfekt yttre skal, gigantiska hus och bilar, lyckliga barn och föräldrar. Där folk vaknar upp med solbrända, trimmade kroppar bland de dyra lakanen, med det blåa blöta fullt med solslitna bryggor och segelbåtar i hamn bakom rullgardinerna. Där folk slänger sitt skräp i sopkorgen, om dom ens lever med nån slags skräp i sin perfekta bubbla, och där cigarettfimparna sparas och göms, om någon ens vågar röka mitt i sin perfekta bubbla. Dom måste annars ha nån jäkla patrull som ser varenda liten plastbit, glasspapper eller fimp som genast rusar dit för att skydda det perfekta. På min promenad med tintin idag såg jag EN fimp, och det var den jag själv stod och trampade bort glöden på, min egen. Förlåt, sa jag och gick skamset vidare. Jag såg en plastpåse som svävade iväg, och det var min egen. Som dock tintin hade kissat ner, men jag tittade återigen skamset och oskyldigt bort åt ett annat håll, där jag med barnen satt och åt glass på en bänk mitt i solen, mitt i det perfekta. Sen har jag sett EN till fimp och EN kastad gammal snuspåse. Det är fan otroligt. I detta paradis hänger jag nu tills på söndag and I love it.

Jag njuter av, och kanske tillochmed smygrubbar, allas perfekta yttre tills jag åker hem igen.
Till skräpfyllda fimpumeå.


Need you now

Jag lever gott här nere i resarö, mitt lilla smygrehab. Jag lever dagarna ut, ibland som barnflickan, med otroliga peeps runtom mig i form av trillingkusinerna, drottning faster och kung farbror. Gamle tintin och de tre musketörerna i form av katter sällskapar också. Vi plockar blåbär, springer från spindlar getingar och vildsvin, äter 150kronors hamburgare i vaxholms hamn, strosar i täby C, degar i soffan framför svampbob fyrkant oså. Äter gott, mår gott, gör gott. Jag njuter fullt ut av tiden här nere, det är helt jävla underbart. Trimmat min hjärna med korsord har jag gjort ända sen bussresan ner också. Sedär.

Två körlektioner är inbokade tills nästa vecka och möten om spanien planeras in. Kugghjulet börjar sakta men säkert rulla igen, några dagar till här bara så är jag nog fullt rehabad. Bästa stället iallafall. PUSS








´

Nu flyr jag från problemen och ångesten den här luften, lägenheten, jävla staden för tillfället skapar.
All skit som kastas på mig, runt mig. Jag flyr till ett ställe där jag i en vecka får både ge, och ta emot kärlek.
Ha det bra mina kära. Vi hörs.

HOR jotoob


Såhär cool var man visst igår, idag har jag fått betala för mina synder och kanske inte riktigt varit lika cool. Plus att jag gruvat mig och hoppats på att niklas alltför verkliga dröm inte ska vara sann. Nu är det ciggrace med Niklas, ikväll blir det kanske en båttur, och ladda upp för en ensam bussresa på åtta timmar imorgon. Wihooo

coolio


Värmen slog mig i huvudet och jag har handlat mat för 200 kr som jag sedan tog igen via tusen pantflaskor, jag har tankat mammas bil och jag städar fortfarande som en tok. Inatt agerade jag vandrarhemsmamma som serverade mat och sängplatser, ikväll tänker jag återigen: öl och skoj. Droskan kallar på mig tror jag. Bara vi slipper taxithomas och hans historier ikväll så är jag nog tamejfan nöjd.

I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like And right now there's a steel knife In my windpipe I can't breathe But I still fight While I can fight As long as the wrong feels right High of a love Drunk from the hate

Igår lagade jag och Niklas till en riktig pangmiddag innan besöket kom och fyllan tog oss på andra vägar, in i nattens regn. Idag önskar jag att mamma och pappa kunde sett mig, då jag flugit runt med dammsugaren samt lagat ännu en pangmiddag till mig själv. Knappt att jag tror det själv. Förövrigt saknar jag världens bästa couscous med kyckling och tomater med min dotter.

Ikväll blir det nog nya äventyr. Synd bara att min cykel sprängdes bort, den som skulle bära mig genom staden denna vecka. Life is no Nintendo game.

Come on dawg, I do as I please


Igår blev en händelserik kväll med regndusch från vattenslangen och ett sprängt cykeldäck som troligen gav hela ersboda tinnitus. Det var iallafall så det kändes för mig. Imorse har det varit fjäderfest i sovrummet, och en golunch samt två feta kaffekoppar har jag fått i mig tillsammans med finbesök av systra mi och hennes boy. Ikväll är det vinkväll at mi casa och vet ni vad? Just nu sitter jag och lyssnar och snurrar på LPskivor i min ensamhet. Fett najs.


Mitt namn är mycket



Yran var fett kung blandat med massa annat. Sol, regn, lera och daggmaskar. Nu är min hjärna tom på ord och alla datorer i detta tomma hus är cpskadade. Dock ska jag skryta om att jag åt min första sushimiddag för 136 svenska fittriksdaler men det var det nog värt. Nu ska jag laga mat med min älskade piga.

RSS 2.0