She wants to move

Trästock var kallt och jävligt, jävligt grönt överallt och pissfullt som vanligt fast lite kul på en kant ibland. Nu har jag återigen packat tält, öl, vin och väskor för en tripp till östersund där vi ska yra, som vanligt, på yran. Ses till veckan, friends.

Ett enkelt och snabbt hej och hejdå från mig.  SMACK

N to the elly


En trist dag blev helt plötsligt spännande när fru mandelin gled förbi och tog med mig, ut från min säng på äventyr. Vi har ätit kvällens sista glass i stadens mörka vindar, vi har jagat möss samt bevittnat en riktig jävla catfight i buskarna, där lillen dock backade ur. Här är förresten våran nya familjemedlem!! Nu ska jag packa

dänk

Idag har jag varit i några olika världar, alla på samma plats här i min säng på trattgränd. Jag har härjat i drömmarnas land, har grävt ner mig blad för blad i de vita oleanderna, jag har rest både framåt och bakåt i tiden med fröken Dahl, och nu. Nu sitter jag på samma ställe med en värkande kropp samt en rinnande näsa och inser att packning kanske vore en idé. Jag uuuuuuuuuundrar var jag ska hitta energin bara. Jag börjar med att boka stockholmsbiljetter så kanske den dyker upp på en stund. Det kanske låter gott?

En gång är ingen gång

Jag har haft bra dagar, ständigt klunkat på kärlekens vin som någon någongång någonstans så fint uttryckte sig. Jag har badat mig sjuk, jag har bastat mig mjuk, jag har fiskat mig stolt och jag har druckit mig snurrig på sprit odlad på bäverkörtel. Låtit myggen bita mig rödprickig samt kliat min hud halvvägs till döds. Vi hamnade i lycksele bland en massa barnfamiljer och pensionärer på djurparken igår där vi såg massa asfina och fula djur, och idag åkte jag hem. Bort från inlandets djupa skogar, bort från avkopplingen som nu fyllts i min kropp och jag är så nöjd med dessa sköna dagar som gått. Och nu är jag nöjd att vara hemma. Efter att nu ha fått tacokoma tillsammans med sofia så ska jag ikväll hemma hos dotter sabbo återgå till Livet i umeå tillsammans med några goingar och i helgen ska det gratisfestivalas i skellefteå. Frisk ska jag försöka bli också. Igen. Hejhopp!!



















Pretty soon I was out here, living with you



Idag har jag varit slappis samt tagit vara på några få minuter med mandelin. Nu drar jag övik tur och retur för travjobb och imorgon beger jag mig ut i skogen några dagar med mi corazon. SMELL YA, take care haters and lovers

Prego bigtime




Idag har jag varit spyless. På att gå runt genom de dödaste korridorerna du förmodligen kan hitta i världen just nu, och att vara blandat rastlös med sysselsatt av de tråkigaste sakerna. Sen vände det och nu är det fan kanon. Jag har SEMESTER!! och firade detta med rullpizza i eftermiddagssolen med världens bästa kille. Ikväll har jag ätit jorgubbar, igen och  sett en roli film med sabbo.

Dum av dig


Chillin med Daniel Adams-Ray, har agerat packåsna åt systra mi på coop samt fyndat ett 30kronorslinne och gratis jordgubbar. Vilken jäkla fördel med vänner som sliter för Finnerödja alltså. Woopps.. Har iallafall städat mig svettig också, så nu ska jag duscha inför picknick eller liknande i solen med dotra min. Gillar läget

Dont shoot the puppy

Igår var jag hos vilma med god mat, öl, jordgubbar, kaffe, te, mackor, kakor, fotbollen osv. Blev bjuden på brakfrukost idag också, i det huset får man aldrig vara hungrig. Istället för att ha semester så jobbar jag idag, också. Jag smakar min egen medicin, men snart är jag och sommarlovet ett tillsammans. Så det så.

Han ville blåsa dig


Istället för öl har jag ett colaglas i handen, ett norskt knepigt konstigt program går på tvn i bakrunden och bilder från peace and love svämmar över, överallt. Det är min fredag, en tidigare solig fredag, klockan är ett. Men vetni?

Medans resten av umeå dansar fötterna av sig så är jag, efter en god mcflurry, gott sällskap och en kär återträff med paret Moberg/Millkvist, fan jävla nöjd ändå. Fan va gammal jag låter. Hade gärna strosat runt på våra gator, berusad och glad ikväll. Men jag är glad nu me, plus att cola är gott. Också. Dessutom är min baby snart här, vi ska på moppetur i natten. Imorgon är lägenheten min i ett dygn. softish

P e a c e & L o v e från början till slut













Trodde jag ja. Vi nöjer oss med onsdag och en del av torsdagen tills vidare för nu orkar jag fan inte mer. Fina killar här i slutet iaf, fina människor överallt. Längtar tillbaks, men njuter av en solig fin fredag i umeå ändå.

Min idol


Hungrig på coop = fara. Dock räddades plånboken utav alla provsmakarbord som gjorde mig belåten för en stund. Idag har jag träffat en ny lindblommare mitt i vimlet, de var kul. Nu ska jag gå ut med mrs Bettan, och kanske försöka forma denna helg litegrann i min hjärna. Jag och Johan Palm, våran tältgranne, väntade tillsammans på bajamajorna i borlänge. Rolit

CHILL

Idag har jag haft nålar i armen, tops i hjärnan, pinnar i halsen, gamla kvinnohänder på min nakna överkropp när jag röntgats. Jag har även jobbat för första gången denna vecka, hängt nere i dödskällaren tillsammans med min hosta samt chords och timbuk. Vi sjöng tillsammans, nere i det mörka ekot. Jag har hängt i väntrum tillsammans med skrikande gubbar och snarkande tanter, tills jag äntligen fick åka hem och äta grillat.

Efter allt detta tog jag en 1½timmes dusch, samt dansade mig torr till tidigare nämnda grabbar och några andra. Saknar borlänge, och guld-jens. Nu ska jag ta mig vidare till vänner och kärlek på andra sidan älven.

I got 99 problems but a bitch aint one


Hej vänner. Borlänge var kung, jay-z var kung, jag och 40.000 andra är kungar som har sett honom, alla var kung. Allt var kung. Kinamaten som varje dag tog alla mina pengar var kung. Hade jävla roligt, jävla varmt och jävla bra sällskap som ständigt höll mig i skratt. Dessutom hade vi johan palm som granne. Trots att jag fick med mig en lunginflammation hem som jag nu går och dras med så är helgen som varit fortfarande lika älskvärd, för den var nog tamejfan värd allt. Nu ska jag hosta mig vidare ner på stan för en subwaydate med min dotter

Jag lovar er många fina bilder sen

RSS 2.0