'cause Chords hit their chest with a flying horse kick


Förutom tröttheten som följer mig så är livet kung nu, har jag insett. Sommarsolen suddar bort det tråkiga på ett sådant fint sätt, så att själen på något sätt bara sjunger att, det är inga problem. Trots lessheten jag bär på inne i universitetets tråkiga korridorer under dagarna då solen skiner och folk njuter av ledigheten så tänker jag istället framåt och glider runt på flakcykeln med tre hjul, i dessa tråkiga korridorer, och skrattar för mig själv. Tittar ut genom fönstren och ler åt det fina jag ser, trots att jag känner mig som en fånge. Men nu är jag fri för dagen, så jag ska fortsätta njuta av min permission. Upp på tvåhjulscykeln för lite sabbohäng.

Bra kompishäng, bra musik, peace om en vecka, lön imorgon, jonatan och midsommar på fredag. Bara en sån sak liksom. Att midsommar heter som det heter tänker jag dock skita i, för det vill jag inte tänka på.
Livet är nu förtillfället mina fina

Kommentarer
Postat av: Sofia

Love life. Det är fan helt underbart att leva, alla fina stunder i sommar kommer att väga sååå mycket tyngre än deppiga jobbartimmar. Vi jobbar med feta smajl aiit?

2010-06-23 @ 20:51:43
URL: http://sofiasihlen.blogspot.com
Postat av: SONEN

MÅSTE KOMMA OCH CHECKA DEN NYA MÖBLERINGEN;)

2010-06-25 @ 01:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0